Bel voor info, afspraak of spoed:
053 435 77 77
Lasondersingel 186
7514 BX Enschede

'Voor alle huisdieren
(en hun baas) in Enschede'LET OP: aangepaste openingstijden voor de zomervakantie!! Vanaf maandag 22 juli t/m vrijdag 16 augustus zijn wij elke dag open tot 16:00 uur.


LET OP: per heden hanteren wij weer een patientenstop, voor meer info zie inschrijven.
Dierenkliniek Elze in Enschede: aandacht voor elk huisdier

Bij Dierenkliniek Elze in Enschede zijn we gek op dieren. Of u nou bij ons komt met uw hond, kat, konijn, cavia, rat, muis of ander geliefd huisdier, ze krijgen allemaal evenveel aandacht. Wij nemen altijd ruim de tijd voor een warm welkom, een uitgebreid onderzoek en een duidelijke uitleg. Zo leren we uw huisdier goed kennen en kunnen we de beste zorg bieden.

Onze sterke punten

    Alle aandacht voor u en uw huisdier
    Behandeling op afspraak
    Helder over de tarieven (bekijk onze prijslijst)

Deskundig team

In onze kliniek aan de Lasondersingel in Enschede staan dierenarts Elze Ernst-Burink en assistentes Kim Stellingsma, Sietske van Breugel, Kayleigh Eleveld en Iris van Herpt (bijna) elke dag voor u en uw huisdier klaar. Wij werken op afspraak, zodat u nooit lang hoeft te wachten en we volop aandacht hebben voor u en uw huisdier.
Onze kliniek is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van tumoren bij huisdieren (oncologie).

Nieuwe kliniek op vertrouwde locatie

Dierenkliniek Elze is een nieuwe naam op een vertrouwde plek. De dierenartspraktijk aan de Lasondersingel in Enschede werd gestart door dierenarts Blom. In november 2014 nam dierenarts Elze Ernst-Burink de kliniek over en kreeg de kliniek een nieuwe naam.


Openingstijden

Behandeling op afspraak
 Maandag 8.30 - 18 uur (17:00)
 Dinsdag 8.30 - 16 uur
 Woensdag 8.30 - 19.30 uur (19:00)
 Donderdag 8.30 - 16 uur
 Vrijdag 8.30 - 18 uur (17:00)
Buiten openingstijden wordt u verwezen naar het dienstverband van dierenartsen in Enschede. (telefonisch bereikbaar tot)


Team Dierenkliniek ElzeMaak kennis met het team van Dierenkliniek Elze.